Kao dar s neba.Bilo da se koriste kao klasični ukras za supu ili prefinjeno jelo s testeninom - svi vole Schaerov Capelli d’Angelo. Delikatni kao krila anđela, napuniće vaš tanjir i zaboravićete sve svoje brige. Ako ste strastveni ljubitelj testenine, uz Capelli d’Angelo ćete se osećati kao u raju - zalogaj po zalogaj!Sastav: kukuruzno brašno, rižino brašno, proso brašno (20%), emulgator: mono- i digliceridi masnih kiselina. U njima se mogu nalaziti tragovi soje. Ne sadrže laktozu.Analiza na 100 gEnergetska vrednost1.522 kJ (359 kcal)Masti2.3 gOd kojih su zasićene0.4 gUgljenihidrati75 gOd kojih su šećeri0.3 gVlakna2 gProteini8.2 gSoli0 g
Testenino, ukovrdžaj se!Rekao je Stvoritelj, mašući svojom varjačom. I kao da je magija, proseno testo savila u malene isprepletene spirale. Tako su stvoreni Fusilli – božanstvena testenina, obožavana širom sveta, kako danas, tako i vekovima unazad. Uvek je pravi izbor: s umakom ili samo s maslinovim uljem i malo parmezana. Apsolutno neodoljiva.Sastojci: kukuruzno brano, pirinčano brašno, proso brašno 20%, emulgator: mono- i digliceridi masnih kiselina. Može sadržati tragove soje. BEZ LAKTOZE (laktoza <0.007g/100g).Analiza na 100 gEnergetska vrednost1.513 kJ (357 kcal)Masti1.9 gOd kojih su zasićene0.4 gUgljeni hidrati77 gOd kojih su šećeri0.5 gVlakna1.2 gProteini7.3 gSoli0 g
Za poneti!Probajte ovaj italijanski specijalitet i doživite nešto zaista posebno – obećavamo da nećete zažaliti. Njoki su tako mekani kao ni jedna druga pasta. Baš zato što su pripremljene od krompira. Servirajte ih sa ukusnim paradajz sosom ili pesto sosom, od ovog kulinarskog iskustva će vam se sve zavrteti u krug baš kao što su njoke okrugle. Oboriće sa nogu čak I najvećeg poznavaoca krompira.
Sastojci: Dehidrirane pahuljice krompira 85% (voda, krompir, emulgator: mono-I digliceridi masnih kiselina, stabilizator: dinatrijum difosfat, antioksidant: askorbil palmitat), pirinčano brašno, krompirov skrob, so, regulator kiselosti: mlečna kiselina, konzervans: sorbinska kiselina. BEZ LAKTOZE (lactose < 70ppm).Analiza na 100 g:Energetska vrednost686 kJ (162 kcal)Masti0 gOd čega su zasićene0 gUgljeni hidrati36 gOd čega su šećeri0.9 gVlakna2.7 gProteini3.1 gSoli1 g
Sveže i jednostavne za pečenje - lazanje, spremne za svaku priliku. Napravljene od svežih sastojaka na tradicionalan italijanski način.SADA BEZ PRETHODNOG KUVANJAU posudu za pečenje, ređajte naizmenično listove lazanje i odabrani sos (4 - 5 slojeva). Pecite u zagrejanoj rerni na 180°C (350° F. / Gasmark 4) oko 35-40 minuta.Ne može biti lakše!Sastojci: kukuruzni skrob, jaja* 23%, pirinčano brašno, kukuruzno brašno, emulgator: mono- i digliceridi masnih kiselina; zgušnjivač: guar guma . Može sadržati tragove soje. BEZ LAKTOZE (laktoza<70ppm). BEZ PŠENICE. * Jaja iz slobodnog uzgoja.Analiza na 100 g:Energetska vrijednosti: 1592 kJ (376 kcal)
Masnoće: 4,2 g
Od kojih je zasićenih: 1,6 g
Ugljikohidrati: 76 g
Od kojih su šećeri: 0,3 g
Vlakna: 2,2 g
Proteini: 7,6 g
Soli: 0,12 g
Veče provedeno u šarmantnom društvu. Ne možeš smotati ove italijanske dame oko malog prsta, ali možeš ih omotati oko svoje viljuške!Odabir Schär špageta znači veseliti se ugodnoj večeri u šarmantnom društvu ovih pametnih devojaka. One uvek pokazuju svoju najukusniju stranu: bilo da nose malu crvenu haljinu, elegatni pesto zeleni umak ili letnju karbonara žutu. Defintivno vredi zagristi!Sastojci: kukuruzno brašno, pirinčano brašno, brašno od prosa 20%, emulgator: mono- i digliceridi masnih kiselina. Može sadržati tragove soje. BEZ LAKTOZE (laktoza <0.007g/100g).Analiza na 100 gEnergetska vrednost1.513 kJ (357 kcal)Masti1.9 gOd kojih su zasićene0.4 gUgljeni hidrati77 gOd kojih su šećeri0.5 gVlakna1.2 gProteini7.3 gSoli0 g
Sadržaj:
250 g
253,00 RSD*
Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućila najbolje korisničko iskustvo Više informacija.